Consolidarea in dieta Scara nutritionala Dukan

In carte Dukan spune ca prin regimul Scara nutritionala poti slabi intre 700 gr si 800 gr sau si mai mult intr-o saptamana.
Perioada de consolidare dureaza 10 zile pentru fiecare kilogram pe care l-ai slabit. De exemplu, am slabit 5 kilograme si am ajuns in faza de consolidare. Este necesar sa tin perioada de Consolidare timp de 50 de zile. In aceasta perioada dieta corespunde meniului de Sambata (Ce ai voie Vineri + 200 gr de amidonoase: paste, cartofi, orez, fasole, etc), iar o zi pe saptamana (la alegere) trebuie sa consumi doar proteine. De asemenea, ai voie o data pe saptamana sa luati 1 masa de sarbatoare.
!!! Nu uita sa faci miscare macar 30 minute pe zi! Si nu uita de ceaiul verde amestecat cu un praf de chilli pentru a ajuta organismul sa arda caloriile mai rapid, bea cat mai multa apa si redu consumul de sare.
 
Cand terminam perioada de Consolidare trecem la Stabilizare (stabilizarea este la fel ca in dieta Dukan clasic!)
 
Pentru ca informatiile din site sunt prezentate in forma de rezumat, cel mai bine este sa iti cumperi cartile doctorului Dukan pe care le gasesti pe:
www.elefant.ro 
www.libris.ro 

Comentarii

imaginea utilizatorului anda.panda
Trimis de anda.panda la 2. Martie 2015 - 13:52

Te rog sa pui intrebarile tale in forum nu pe articole. :) In principiu in faza 1 a dietei se elimina apa din corp. Poate in cazul tau nu este vba de o cantitate semnificativa. Incepand cu croaziera vei incepe sa pierzi majoritatea kg nedorite. Ai grija ca lactatele consumate sa aiba continut de grasimi cat mai apropiat de 0 (0.1% grasimi) si nu uita sa faci miscare minim 30 minute pe zi. :) Spor la topit kg!!!

PAnda