Crearea stilului personal - partea a 3-a

http://www.pinterest.com/pin/399624166909011099/

O data ce am aflat despre culorile care ne complimenteaza tenul, este timpul sa pornim in calatoria autocunoasterii. Este timpul sa ne proiectam in minte idealul in materie de vestimentatie:

  1. Ce ocupatie are acea persoana? Ce vestimentatie ar adopta in timpul activitatii profesionale?
  2. Ce hobby-uri/pasiuni/placeri are acea persoana? Si ce vestiementatie ar adopta in acele momente?
  3. Ce curent al modei ii atrage cel mai mult atentia? Anii ‘20, ‘50, ‘70 ?
  4. Ce obiect vestimentar din garderoba actuala ii produce placere atunci cand il priveste, cand il puarta, cand se admira in oglinda?
  5. Cu ce obiect vestimentar din propria garderoba se simte in acelasi timp confortabil, suficient de sexy si ingenua totodata, practica, frumoasa ?

Acum, pune in practica raspunsurile tale la aceste intrebari si vei realiza cat de multe cunosti despre tine, fara sa-ti dai seama :) Pentru ca TU ESTI idealul in materie de vestimentatie (nu o vedeta), doar ca pana acum ai ezitat sa pui asta in practica.

In cele ce urmeaza am sa va ofer un exemplu de raspuns la intrebari din punctul de vedere al idealului meu in materie de vestimentatie:

  1. Este artist in domeniul artelor vizuale. Se imbraca foarte mult cu fusta cloche si pantaloni largi asortati cu ie romaneasca. Majoritatea hainelor sunt creatia ei si indeplinesc cele doua concepte: frumusete si utilitate. Are pantofi asortati, cu toc mic de 4 cm. Poarta posete de marime medie, foarte feminine. Este eleganta.
  2. Placerile ei sunt spectacolele de opera. Acolo adopta o tinuta de seara, asortata cu pantofi eleganti cu toc de aproximativ 7 cm si poseta plic.
  3. Cel mai mult ii place moda anilor ‘50, cu rochii cloche si materiale colorate.
  4. Se simte atasata de pantalonii largi cu dungi albastre si albe si rochita stilul anilor ‘50 cu flori colorate.
  5. Simte toate aceste lucruri atunci cand poarta fusta neagra cloche adortata cu o camasa alba cu volanase, pantofiori cu tocul jos, trench-ul alb-negru cu flori, ruj rosu si oja rosie.

Astept cu drag sa imi impartasiti ce lucuri minunate ati scos la suprafata din voi insine :) Nu uitati! Frumusetea vine din interior. 

Luiza-Claudia Drumea - Consultant de santate, frumusete, culoare si stil                                                                                         "A crea o viata frumoasa e cea mai inalta dintre vocatii" - Dominique Loreau, "Arta simplitatii"

Sursa foto: http://www.pinterest.com/pin/399624166909011099/