Cum incep Dieta Dukan? - sfaturi pentru incepatori

Cum incep dieta Dukan? Cheia succesului in eliminarea kilogramelor nedorite consta in planificare si organizare.

1. Primul pas este informarea corecta. Citeste articolele prezente pe site in sectiunea Dieta Dukan si Alimentatia Dukan ca sa afli exact cum functioneaza Dieta Dukan. Este necesar sa stii exact ce implica aceasta dieta inainte sa o incepi. Astfel vei evita diferite probleme (spre exemplu, consumarea anumitor alimente interzise) care ar putea aparea din cauza lipsei de informare.

*** Pentru ca informatiile din site sunt prezentate in forma de rezumat, cel mai bine este sa iti cumperi cartile doctorului Dukan. Le gasesti aici:
 
2. Fa o lista cu ceea ce te motiveaza pe tine cand vine vorba de kilogramele pe care vrei sa le pierzi! Lista aceasta nu o arunca intr-un sertar, ci lipeste-o undeva la vedere - pe oglida, frigider, etc. Te va ajuta sa ramai motivat, sa nu te abati de la reguli pentru a-ti atinge scopul!
De asemenea, tu trebuie sa iti asumi identitatea omului care doreste sa arate bine. Sa ai valorile unui om care are grija de aspectul sau fizic, sa dobandesti abilitatile unui om care arata bine, sa ai comportamentului unui om care este interesat de aspectul sau fizic, iar in final, SA ARATI precum un om care are grija de corpul sau.
 
3. Inainte de a incepe dieta Dukan, sau orice alta dieta este necesar sa te consulti cu medicul tau. De asemenea, trebuie sa iti faci un set de analize si sa iti intrebi doctorul daca poti incepe dieta X. Nu trebuie sa riscam sa ne punem viata in pericol.
 
4. Este foarte important sa discuti cu familia si cei apropiati tie, sa le explici cat de important este pentru tine sa iti fie alaturi pe parcursul dietei. Sprijinul celor din jur conteaza foarte mult! De asemenea, te sfatuim sa interactionezi si cu alte persoane care tin dieta Dukan. Va veti motiva unul pe celalat pentru a ajunge la rezultatul dorit. Poti lua legatura cu persoane care urmeaza dieta Dukan pe forumul Dietei Dukan.
 
5. Dupa ce ai intocmit lista care te va motiva pe parcursul dietei, stabiliste ziua in care vei porni pe drumul acesta!
 
6. Daca locuiesti singur, scapa de toate alimentele interzise din frigider si camara si fa-ti provizii cu alimente din categoria PERMISE. Daca locuiesti impreuna cu familia si esti singurul care va incepe aceasta dieta, rezerva-ti un raft din frigier care sa fie al tau. Acolo iti vei depozita alimentele pe care le poti consuma.
 
7. Hotaraste-te cum vrei sa tii dieta Dukan! Singur urmand pasii din cartea "Nu Stiu sa Slabesc" - Pierre Dukan, impreuna cu un prieten/ membru al familei, sau impreuna cu membrii comunitatii Dukan in Romania.
 
8. Fa testul Dukan pe site-ul oficial! Acest test iti va spune cate zile o sa dureze fiecare etapa a dietei Dukan!
 
Daca vei urma cei 8 pasi de mai sus esti gata sa pornesti lupta impotriva kilogramelor nedorite impreuna cu dieta Dukan!
 
Mult succes dukanei si dukanite!
 

Comentarii