Notiuni de baza pentru inceperea dietei Dukan

Notiuni de baza pentru inceperea dietei Dukan

Dieta Dukan
Notiuni de baza pentru inceperea dietei Dukan
Descopera mai jos pasii esentiali in inceperea Dietei Dukan!

1. Calculeaza-ti adevarata greutate pe care trebuie sa o ai. Acest lucru te va ajuta sa iti determini greutatea dorita si recomandata, iti arata programul personalizat, inclusiv durata pe care trebuie sa tii dieta Dukan si kilogramele pe care trebuie sa le pierzi din greutate in primele 3 etape ale dietei Dukan. Acest test il puteti face gratuit pe site-ul oficial.

2. Gandeste-te ce anume te motiveaza sa vei sa slabesti cu Dukan. Pentru ca tu trebuie sa fii persoana care face acest pas. Noteaza-ti intr-un caiet sursele de motivatie care te vor ajuta sa iti atingi obiectivul si sa duci dieta pana la sfarsit.

 

3. Inainte sa incepi orice dieta, discuta in primul rand cu medicul tau, care te va sfatui cu privire la abordarea pe care trebuie sa o ai, incepand cu un set complet de analize (analize de sange, tensiune arteriala, test de stres, nivelul colesterolului, analize pentru tiroida, samd). Daca analizele tale nu sunt bune si medicul nu iti da voie, nu incepi dieta Dukan pentru ca viata ta este mai importanta decat kilogramele si va trebui sa gasesti alta dieta pentru a slabi.

4. Discuta cu prietenii si cu familia si investeste timp in a le explica importanta sprijinului lor in timp ce vei fi la dieta. Ei vor fi aliatii tai directi in lupta cu kilogramele. Intra pe forumul nostru si interactioneaza cu alti membri ai comunitatii.

5. Decide data de incepere cu 1 ale lunii sau cu o data de luni, spre exemplu! Aceasta este cheia catre drumul spre succes al slabitului!

6. Inlatura toate “ispitele” din bucatarie fa-ti stoc doar cu alimentele permise in dieta Dukan. Du-te prin camara, dulapuri si frigider si asigura-te ca ai doar cele 100 de alimente permise. Un alt sfat: Mergi la cumparaturi numai cu stomacul plin, ca sa nu mai fii tentata sa cumperi produse alimentare care sunt interzise in Dieta Dukan.

7. Cumpara-ti cartea "Nu stiu sa slabesc. Editia a II-a", Pierre Dukan. Citeste-o cu atentie, fa-ti conspecte si incearca sa intelegi cum functioneaza dieta doctorului Dukan.

8.  Alege-ti modul in care doresti sa urmezi Dieta Dukan : Singura, doar cu cartea Dieta Dukan, cu unul (sau mai multi) prieteni apropiati sau membri ai familiei, sau impreuna, in comunitatea Dukan.

Daca ai urmat acesti 8 pasi si medicul ti-a permis, atunci esti gata sa incepi dieta Dukan. Ai unda verde pentru a incepe faza de atac!