Secretele unui program de fitness eficient

Vrei sa afli secretele care te vor ajuta sa obtii un corp superb intr-un timp record? In urma cercetarilor si discutiilor cu antrenori de fitness, a fost elaborat un set de concluzii, despre cum sa procedezi ca sa obtii un look excelent! Afla care sunt aceste secrete, si incepe sa le folosesti, in propriul tau avantaj!

1. “Incalzeste-te”, la inceput, pe banda de mers si seteaza banda pe mers vioi. Cu cat maresti mai mult durata incalzirii, zilnic, vei observa ca rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara.

2. Dupa fiecare sedinta de jogging, foloseste un perete, pentru a iti consolida muschii picioarelor. Sprijina-te de perete, avand picioarele departate, la nivelul umerilor. Indoaie genunchii, pana ce acestia se afla la un unghi de 45 grade fata de sol. Stai nemiscata 30 secunde, si repeta de 10 ori exercitiul. Poti include si ridicari de calcai, pentru o eficienta sporita.

3. Foloseste un jurnal, pentru a ramane motivata. In acest jurnal iti poti nota obiectivele, asteptarile, progresele. Cand vei observa diferentele intre momentul initial si cel actual, vei capata mai multa incredere in tine, si vei dori sa te mentii intr-o forma excelenta.