Mezeluri si afumaturi dukan

5

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
6
Timp de preparare: 
1ora
Timp de gatire: 
1 ora
Dificultate: 
Medie
Ingrediente: 

Carne de pui/porc/peste

Afla cum sa gatesti in stil Dukan din cartea Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a a doctorului Pierre Dukan.
Pasi pentru executare: 

Am strans aici toate retetele mele de mezeluri si afumaturi facute in casa, fara E-uri, fara conservanti,
sper sa va fie de folos
1. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/rulada-de-pui-2/
2. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/drob-umplut-2/
3. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/rulada-de-pui-2/
4. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/22/drob-de-ficatei-cu-verdeat...
5. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/22/rulada-fiarta-in-zeama-de-...
6. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/22/salam-din-piept-de-pui-si-...
7.https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/toba-facuta-in-casa-2/
8. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/pastrama-de-porc/
9. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/carnati-dietetici/
10. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/rulada-de-curcan-sous-vide/
11.https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/caenati-in-matze-de-oaie/
12. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/caltabosi-2014/
13. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/carnati-afumati-la-aragaz/
14. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/crap-afumat-la-aragaz/
15. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/pulpe-afumate-la-aragaz/
16. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/baby-hering-afumat-la-aragaz/
17. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/02/24/muschiulet-de-porc-si-piep...
18. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/03/01/rulada-de-curcan-afumata-l...
19. https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/04/15/rulada-umpluta-si-afumata/

Comentarii

Eu primesc lapte de la cineva de la tara. Laptele este gras(3% cred). Daca la 100 ml de lapte gras adaug 100 ml apa, obtin lapte de 1.5%, asa cum e indicat in dieta, da? Oare e corecta logica mea? As putea sa folosesc astfel laptele? Multumesc anticipat.

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Daca laptele este cu adevarat de la tara, atunci sa fiti sigura ca are mult mai multa grasime decat cel de 3,5% din comert. Nu vi se pare "ciudat" ca laptele de tara face caimacul acela mai gros cand il fierbeti (pentru ca trebuie fiert obligatoriu), pe cand cel din comert (care este deja pasteurizat) abia daca face o pielita subtire? Eu va sfatuiesc sa nu consumati laptele de la tara pentru ca este prea gras, iar indoit cu apa, nu stiu ce sa va zic...parerea mea este ca veti da pe apa Sambetei tot ce ati obtinut pana acum din dieta...dumneavoastra decideti, sau mai intrebati...o zi frumoasa :)

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi