Carnati de casa

5

Categorie:

Etapa: 
Croaziera
Portii: 
4
Timp de preparare: 
30min
Timp de gatire: 
45min
Dificultate: 
Medie
Ingrediente: 

Carne de vita tocata slaba-2kg
Sare-3lingurite
Piper-2 lingurite
Boia-2 lingurite
Matze comestibile din comert o legatura
usturoi
apa minerala 100ml

Pasi pentru executare: 

Se ia carnea se toaca,(carnea tocata e cam grasa),se piseaza doua caciulii de usturoi medi aprox.12 boabe de usturoi o lingurita de sare si se face mujdei se adauga 100 ml apa minerala ,se adauga peste carne ,apoi se pune restul de sare ,piperul si boiaua dulce (pentru o culoare ptin rosiatica).Se face pasta se amesteca totul si se umple compozitia in mate de porc(sau membrane necomestibile,ce gasiti).Se lasa carnatii obtinuti cateva ore la svantat,uscat,intrun loc racoros,apoi se pun putin in fum la fel ca cei de porc,sau daca nu exista posibilitatea de a se afuma atunci se pot consuma si asa cum sunt fierti sau la cuptor pusi in diferite feluri de mancare...In fum se lasa o zi e suficient! Sper sa va placa !

Comentarii

imaginea utilizatorului iulianadanutza

Eu ma gandeam ca vine Pastele si o sa-mi gatesc sarmale Dukan si na putina afumatura alt gust le da asa ca am creat aceasta reteta care bineinteles se poate modifica dupa gustul fiecareia!Sper sa-ti placa!

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Croaziera -36kg .....(start 11.01.2013-107,8kg)
Consolidare 71kg....(start 13.07.2013)
Croaziera 78,2kg...(start 04.11.2013)
Croziera 91.1kg:::::(23.04.2014)

imaginea utilizatorului Ana-Maria dukanita

arata foarte bine o sa ii incerc si eu

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Atac 18.02-71kg
Croaziera21.02-69kg
Consolidare 12.04-64kg
Gi dukan62, gdorita 63kg
Stabilizare21.06-63,5kg