Chifle cu faina de konjac

0

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
2
Timp de preparare: 
60min
Timp de gatire: 
30min
Ingrediente: 

4 linguri tarate de ovaz
1 lingura faina de konjac
2 linguri tarate de grau
2 linguri tarate de psyllium
2 linguri drojdie inactiva
1 plic drojdie uscata
1 lingura gluten
putina sare
200ml lapte caldut
Pentru uns
1 galbenus
putina apa/lapte
*chimen de presarat deasupra ( optional )

Afla cum sa gatesti in stil Dukan din cartea Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a a doctorului Pierre Dukan.
Pasi pentru executare: 

Se pot consuma si in Atac dar in acest caz puneti doar 3 linguri tarate de ovaz si veti avea paine pentru 2 zile
Din toate ingredientele se face un aluat care se lasa o ora la dospit apoi se imparte in bilute , le-am asezat
intr-o forma , din nou lasat inca o ora la dospit
Se ung cu galbenusul subtiat cu apa/lapte, se presara cu chimen si se dau la copt la 160gr
Pofta buna va doresc !
Reteta cu mai multe imagini o puteti vedea daca accesati https://dukanmamyvio.wordpress.com/2015/05/02/chifle-cu-faina-de-konjac/

Comentarii

Multumesc de reteta! La gust sunt bune dar ale mele s-au pleostit si nu s-au copt in mijloc...o sa o mai incerc oricum, precis am gresit pe undeva. Oare conteaza foarte mult vasul in care le coc? Le-am copt pe hartie de copt in tava de la aragaz.

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi