crap romanesc la cuptor

4.666665

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
4
Timp de preparare: 
15 minute
Timp de gatire: 
2 ore
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

- 1 kg. de crap romanesc
- sara & piper & oregano & chilli iute dupa gust
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 1 lingura de zeama de lamaie

Dieta Dukan devine o placere cand iti gatesti meniuri din cartea Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a a doctorului Pierre Dukan.
Pasi pentru executare: 

- eu am cumparat pestele gata curatat si feliat, deci tot ce mi-a ramas de facut a fost sa-l spal si sa-l las putin sa se scurga excesul de apa
- intr-un castronel, am amestecat toate condimentele, cu usturoiul si cu zeama de lamaie
- am distribuit uniform amestecul de condimente pe feliile de peste
- am impachetat fiecare felie de peste intr-o bucata de folie de aluminiu; am asezat pachetelele intr-o tava, pe hartie de copt
- am copt pachetele o ora la foc mic; dupa o ora, am desfacut folia, si am lasat pestele sa se coaca vreo 45 de minute direct pe hartia de copt, la foc mediu

mai multe retete gasesti pe http://nesofisticat.wordpress.com/

Comentarii

scuze:a iesit si foarte bun,dar pestele ala nu e crap

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

arata foarte bine si cred ca a iesit si r pestele ala nu e crap niciodata

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Slabim mancand sanatos si gustos.Acum ma pregatesc sa incerc si eu reteta.Multumesc pentru postare

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Super tare reteta si cred ca iese si foarte bun... eu iau de aici idei si pentru fetita careia nu ii dau prajeli, grasimi in exces, mezeluri.. si asa mai departe... multumim!!!!

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Ne place foarte mult pestele prajit, dar regimul e regim, asa ca a trebuit sa ma orientez catre alta reteta. Tot ce mi-a trecut prin cap cand m-am vazut cu pestele in bucatarie a fost sa-l fac la cuptor.

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi
loading...