crap romanesc la cuptor

4.666665
Categorie: 
Feluri principale
Etapa: 
Atac
Portii: 
4
Timp de preparare: 
15 minute
Timp de gatire: 
2 ore
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

- 1 kg. de crap romanesc
- sara & piper & oregano & chilli iute dupa gust
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 1 lingura de zeama de lamaie

Pentru mai multe retete Dukan te sfatuim sa iti cumperi Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a
Pasi pentru executare: 

- eu am cumparat pestele gata curatat si feliat, deci tot ce mi-a ramas de facut a fost sa-l spal si sa-l las putin sa se scurga excesul de apa
- intr-un castronel, am amestecat toate condimentele, cu usturoiul si cu zeama de lamaie
- am distribuit uniform amestecul de condimente pe feliile de peste
- am impachetat fiecare felie de peste intr-o bucata de folie de aluminiu; am asezat pachetelele intr-o tava, pe hartie de copt
- am copt pachetele o ora la foc mic; dupa o ora, am desfacut folia, si am lasat pestele sa se coaca vreo 45 de minute direct pe hartia de copt, la foc mediu

mai multe retete gasesti pe http://nesofisticat.wordpress.com/

Comentarii

loading...