Kofte kebab cu carne de vita si sos de iaurt

0

Categorie:

Etapa: 
Atac
Timp de preparare: 
10 minute
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

500 gr carne tocata de vita

1 ceapa mica tocata marunt

1 lingura menta proaspata tocata

1 lingura patrunjel proaspat tocat

1 lingura ulei susan

1 lingura condimente amestec (piper, scortisoara, coriandru,cuisoare)

2-3 linguri supa de carne

sare dupa gust

12 betisoare din lemn 15-20 cm

Cele mai bune retete Dukan le gasesti in cartea Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a.
Pasi pentru executare: 
Amstecati toate ingredintele intr-un bol, apoi lasati-le la frigider cateva ore.
Se formeaza chiftelute lunguiete care apoi sunt infipte pe betele din lemn (speciale pentru frigarui). Procedam asa cu toata compozitia de carne. Frigaruile le vom coace la cuptor pe o tava tapetata cu hartie de copt.
In zilele de PP le puteti servi cu un sos de iaurt si zeama de lamaie, iar in zilele de PL puteti adauga o salata proaspata facuta din rosii, salata verde, ardei. Sau cu garnitura de legume la gratar.
De asemenea, puteti servi aceste chiftelute libaneze alaturi de “orez” din Konjac Dukan.