Orez konjac cu carne de vita

5

Categorie:

Etapa: 
Croaziera
Portii: 
1
Timp de preparare: 
10 min
Timp de gatire: 
5 minute
Ingrediente: 

1 pachet Orez din konjac Dukan

100 grame de muschi de vita sau cotlet de vitel, taiat fasii

1 lingurita de ghimbir ras

1 lingurita de usturoi tocat

1/4 linguriță fulgi de ardei iute

1 ardei roșu tăiat fâșii

5 tulpini de sparanghel, taiate in bucati mici de 3-4 cm lungime.

2 linguri de supa de vita (sau de pui)

1 lingurita sos soia (fara adaos de zahar)

Retete de supe, felul doi, deserturi si multe altele poti gasi in cartea Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a a doctorului Pierre Dukan.
Pasi pentru executare: 

Pregătiți Orezul din konjac Dukan conform instrucțiunilor de pe ambalaj și acoperiți-l pentru a ramane cald.

Intr-un bol amestecati fasiile de carne de vita cu ghimbir, usturoi, și fulgii de ardei iute. Intr-o tigaie non-aderenta gatiti carnea timp de 1 minut - 1 minut jumatate. Nu gatiti carnea foarte mult pentru ca va deveni tare si fada. Scoateti bucatile de carne pe o farfurie.

In aceeasi tigaie (la foc mediu) adaugati ardeiul rosu taiat fasii si sparanghelul si amestecam timp de 2-3 minute. Adaugam supa, sosul soia si carnea de vita si amestecam timp de 30 de secunde pana cand sosul se ingroasa. Servim imediat peste Orezul din konjac Dukan!

Pofta buna!