pipote si inimi de pui la cuptor

5

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
4
Timp de preparare: 
10 minute
Timp de gatire: 
90 minute
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

- 1,5 kg. de pipote si inimi de pui
- sare & piper & cimbru dupa gust

Pentru mai multe retete Dukan te sfatuim sa iti cumperi Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a
Pasi pentru executare: 

- am curatat inimile si pipotele de pielite, grasimi si alte treburi necomestibile
- am asezat pipotele si inimile intr-o tava adanca
- am condimentat cu sare, piper si cimbru
- am pus putina apa in tava
- am copt pipotele si inimile la foc mediu, pentru vreo ora si jumatate

Gasesti mai multe retete pe http://nesofisticat.wordpress.com/

Comentarii

imaginea utilizatorului gabriela1554

da este voie in faza de atac?

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Eu dupa cum am citit NU avem voie pipote de pui in faza de atac! Sunt descrise exact ce organe avem voie(limba de miel,ficat de pui)

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Pot fi pregatite si cu piele/etc, dau gust mai bun mancarii. Important e sa le cureti inainte sa le mananci.

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

-
daia

Am voie inimi si pipote in faza de atac? De pui nu?Poate rasp e logic dar vreau sa fiu sigura.Multumesc

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

only_crissss

imaginea utilizatorului Catalina Mihaela

Inimile trebuie curatate neaparat de piele? Pot sa le gatesc si in tigaia dry cooker?

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi
imaginea utilizatorului raluca11

Catalina, inimile trebuiesc curatate de orice inseamna grasime.. Acum nu exagera, le cureti cat poti. Dar e mai bine fara piele si grasime. De gatit, le gatesti exact cum vrei tu, si in dry cooker daca-ti place tie. Asta e doar o reteta.. Un mod de a le prepara. Pup !

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

"Viata e ca un fluture, zboara unde-i place si ii place unde zboara!"
"Nu exista nu pot, o sa v-arat ca se poate, sufletul meu refuza sa piarda, inca se zbate"

Viata e tot timpul roz, petele albastre se scot cu Ariel ! :))

Sunt foarte usor de preparat si sunt si foarte gustoase

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi
loading...