PIZZA CU TON

0

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
1
Timp de preparare: 
10 min
Timp de gatire: 
30 min
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

1 cutie de ton in suc propriu;
1 cutie de sardine in sos tomat;
3 oua;
4 linguri tarate de ovaz;
1-2 linguri branzica dietetica(0%);
1 cutie de rosii decojite in sos(rosii,apa,sare);
2 cepe verzi
sare, piper, busuioc uscat, curry si ce condimente mai doriti

Retete de supe, felul doi, deserturi si multe altele poti gasi in cartea Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a a doctorului Pierre Dukan.
Pasi pentru executare: 

Pentru blat:
se folosesc doua oua, amestecate cu o lingura sau doua de branzica % grasimi si cu 4 linguri de tarate de ovaz.
Aceste cantitati ar trebui sa ajunga pentru un blat de dimensiunile unei tavi de pizza normale.
Amestecul se intinde pe o foaie de copt pusa in prealabil pe tava de pizza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, cam 10 minute.

Ingredientele:
Dupa ce s-a intarit blatul(10-15 min max.) se pun sardinele( eu le-am pus la rotund de jur imprejurul pizzei sa se vada bine si se adauga tonul din conserva. Acesta a fost stors in prealabil si amestecat cu ceapa verde taiata marunt si condimentat dupa gust. Eu am folosit si sosul de la sardine, pe care l-am intins cand puneam sardinele pe pizza.
Se da la cuptor si se lasa cam 20 de minute, dupa care se scoate si se pune deasupra pizzei un sos facut dintr-un ou batut, cu sare, busuioc si suc de rosii(cu tot cu cateva rosii maruntite bine din conserva).
Se mai lasa cam 5 minute si se poate servi.
Daca mancati pizza cu sos, in mod normal, va recomand sa faceti un sos din rosiile care au ramas din conserva de rosii decojite, cu piper, sare si busuioc.
Fiind o impatimita a pestelui, mie mi-a placut foarte mult!(...si nu numai mie:))

Va doresc pofta buna!!

P.s.: poza nu am apucat sa fac, ca s-a mancat imediat:)

Comentarii