Prajitura cu dovleac

4
Categorie: 
Desert
Etapa: 
Croaziera
Portii: 
20
Timp de preparare: 
30 min
Timp de gatire: 
2 ore
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

5 oua,
indulcitor praf 10 lg, (imi place mai dulce) + 3 lg (puse in albusul batut spuma)
o cutie branza Erhman 0.2 %,
un iaurt mare Napolact 0,1 %,
Gustin (amidon) 5 lg,
tarate ovaz 6 lg,
500 - 750 gr. dovleac, se poate si mai mult
scortisoara,
nucsoara,
esenta rom,
un praf sare,
un praf bicarbonat.

Cele mai bune retete Dukan le gasesti in cartea Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a.
Pasi pentru executare: 

Se incalzeste cuptorul la 180 gr. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare si 3 lg. de indulcitor. Celelalte ingrediente se amesteca bine. Se adauga albusurile si se amesteca de sus in jos ca la pandispan. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent (eu mai folosesc si tigaia Dry Cooker), puteti presara deasupra bucatele de dovleac. Se tine la cuptor cam 2 ore. Cel putin atat am tinut-o eu. POFTA MARE!

loading...