Prajitura cu dovleac

4

Categorie:

Etapa: 
Croaziera
Portii: 
20
Timp de preparare: 
30 min
Timp de gatire: 
2 ore
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

5 oua,
indulcitor praf 10 lg, (imi place mai dulce) + 3 lg (puse in albusul batut spuma)
o cutie branza Erhman 0.2 %,
un iaurt mare Napolact 0,1 %,
Gustin (amidon) 5 lg,
tarate ovaz 6 lg,
500 - 750 gr. dovleac, se poate si mai mult
scortisoara,
nucsoara,
esenta rom,
un praf sare,
un praf bicarbonat.

Daca vrei si alte idei de retete Dukan, cumpara-ti cartea doctorului Dukan: Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a .
Pasi pentru executare: 

Se incalzeste cuptorul la 180 gr. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare si 3 lg. de indulcitor. Celelalte ingrediente se amesteca bine. Se adauga albusurile si se amesteca de sus in jos ca la pandispan. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent (eu mai folosesc si tigaia Dry Cooker), puteti presara deasupra bucatele de dovleac. Se tine la cuptor cam 2 ore. Cel putin atat am tinut-o eu. POFTA MARE!

loading...