Sarmale cu carne de curcan si orez Konjac

0

Categorie:

Etapa: 
Croaziera
Portii: 
4
Timp de preparare: 
10 minute
Timp de gatire: 
1 ora
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

8 frunze mari de varza

1 pachet Orez din konjac Dukan

200 grame carne de curcan tocata

1/2 ceapă, tocata fin

Sare și piper dupa gust

2 cani de supa de pui sau de legume

4 cesti de sos de rosii (fara adaos de zahar)

Dieta Dukan devine o placere cand iti gatesti meniuri din cartea Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a a doctorului Pierre Dukan.
Pasi pentru executare: 

Intr-o oala cu apa fiarta se pun frunzele de varza pana devin moi. Apoi le scoateti din apa si le puneti deoparte.

Clatiti Orezul din konjac Dukan in apa si scurgeti-l bine.

Intr-un bol se amestecă carnea de curcan tocata, ceapa, Orezul din konjac Dukan si condimentele.

Împărțiți amestecul în 8 porțiuni egale și înfășurați-le in frunzele de varză.

Intr-un bol amestecati supa de pui (sau legume) cu sosul de tomate. Intr-o oala incapatoare puneti cele 8 rulouri de varza apoi turnati deasupra mixul de supa cu sos tomate.

Se gateste la foc mediu si se fierbe timp de 1 ora.

Puteti sa serviti sarmalutele (rulourile) asa cum sunt sau puteti adauga o garnitura de sparanghel tras la tigaie.