spanac

5

Categorie:

Etapa: 
Croaziera
Portii: 
2
Timp de preparare: 
5 minute
Timp de gatire: 
25 minute
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

- 450 gr. de spanac congelat
- 1 ceapa
- 200 gr. rosii in bulion
- 1 lingurita de boia dulce
- 3 lingurite de spanac
- sare dupa gust

Daca vrei si alte idei de retete Dukan, cumpara-ti cartea doctorului Dukan: Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a .
Pasi pentru executare: 

- pentru inceput, am dezghetat spanacul si l-am lasat la scurs intr-o sita pentru vreo 5 minute
- cat am lasat spanacul la scurs, am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o fin
- am incins o tigaie antiaderenta, am pus ceapa, boiaua si putina apa (100-150 de ml) si am lasat la foc mic pentru vreo 5 minute
- am adaugat apoi spanacul si am lasat pentru inca 5 minute; a venit si randul rosiilor sa fie adaugate si le-am lasat si pe ele inca 5 minute; am pus apoi si iaurtul si am mai lasat spanacul la foc mic pentru inca (ati ghicit) 5 minute- pentru inceput, am dezghetat spanacul si l-am lasat la scurs intr-o sita pentru vreo 5 minute
- cat am lasat spanacul la scurs, am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o fin
- am incins o tigaie antiaderenta, am pus ceapa, boiaua si putina apa (100-150 de ml) si am lasat la foc mic pentru vreo 5 minute
- am adaugat apoi spanacul si am lasat pentru inca 5 minute; a venit si randul rosiilor sa fie adaugate si le-am lasat si pe ele inca 5 minute; am pus apoi si iaurtul si am mai lasat spanacul la foc mic pentru inca (ati ghicit) 5 minute

Gasesti mai multe retete pe http://nesofisticat.wordpress.com/

Comentarii

foarte bun

Voteaza reteta: 
5
Average: 5 (1 vote)

A iesit bun

Voteaza reteta: 
3
Average: 3 (1 vote)
imaginea utilizatorului Flori_A

Ador spanacul în general, aşa că această reţetă a fost dar de la Dumnezeu pentru prima mea zi de PL după 10 zile de atac!

Voteaza reteta: 
5
Average: 5 (1 vote)

E verde, bogat in fier, foarte gustos si simplu de facut!

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Cred ca la „3 lingurite de spanac” de fapt sunt de iaurt ,nu? Incerc si eu sa fac aceasta reteta,multumim!

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi