Taitei Shirataki cu somon si aroma de cocos - bucataria Thailandeza

0

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
2
Timp de preparare: 
10 min
Timp de gatire: 
20 min
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

2 linguri de pasta curry rosu Thai red

165ml lapte batut (continut redus de grasimi)

1-2 picaturi (dupa gust) de aroma de cocos

500ml supa de pui 

2 file somon fara piele cam 125g bucata 

100g Taitei Konjac Shirataki marca Dieta Dukan

1 lingurita de sos de peste

sucul de la un lime

2 fire de ceapa tocate

1 ardei iute tocat marunt

cateva frunze de coriandru proaspat

Pentru mai multe retete Dukan te sfatuim sa iti cumperi Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete. Editia a II-a
Pasi pentru executare: 

Incalziti o tigaie neaderenta si gatiti pasta de curry rosu pentru cateva minute pana incepe sa emane mirosul specific. Adaugati laptele batut si aroma de nuca de cocos si supa de pui si fierbeti la foc mic. Se fierbe timp de 5 minute, reduceti focul la minim si adaugati somonul. Gatiti la foc mic 4-5 minute pana este somonul gata. Scoateti somonul pe o farfurie si adaugati peste supa din tigaie sosul de peste si sucul de la lime.

Fierbeti taietii Konjac conform instuctiunilor de pe pachet, scurgeti de apa si impartiti in 2 portii egale pe care le veti pune in 2 boluri.

Adaugati o bucata de somon in bol si deasupra presarati ceapa si ardeiul tocat marunt si coriandru.

 

POFTA BUNA! 

* reteta preluata de pe site-ul dukandiet.co.uk