Dieta Dukan - Termeni si Conditii

Siteul Dietadukan.ro este realizat si administrat de catre SC Adulmec.ro SRL, subsidiara a companiei Adulmec LLC.

Acest document intitulat Termenii si Conditiile DietaDukan.ro trebuie citit in conexiune cu (1) Termenii de Utilizare si (2) Polita de confidentialitate Adulmec.ro care impreuna sunt denumite in continuare “Acordurile”. Acordurile descriu termenii si conditiile in care se poate utiliza si/sau accesa site-ul DietaDukan.ro.

Va rugam sa parcurgeti Acordurile cu atentie. Prin folosirea si/sau accesarea site-ului DietaDukan.ro se presupune implicit acceptarea de catre dumneavoastra a Acordurilor. In situatia in care nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu Acordurile va rugam sa incetati sa accesati sau sa folositi Serviciile noastre. Orice acces al Serviciilor noastre va fi considerat, de acum incolo, o acceptare a Acordurilor.

Scopul site-ului Dietadukan.ro este acela de a va furniza informatii generale cu privire la regimul de slabit Dukan care a fost conceput de doctorul Pierre Dukan. Acest site trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale cu privire la regimul Dukan. Noi nu garantam acuratetea, calitatea sau potrivirea pentru un anume scop al continutului prezentat pe acest site.

Informatiile oferite de noi pe acest site, inclusiv informatiile oferite de angajatii sau de afiliatii nostri in Sectiunile Interactive ale acestui site, sunt doar de natura informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie si in nici un caz ca fiind asimilate unor consultatii, analize medicale, sau sfaturi medicale.

Termenul “Sectiune Interactiva” se refera la orice sectiune din site-ul Dieta Dukan care este compusa din bloguri, spatii wiki, forumuri de discutii, camere “chat”, forumuri de emailuri, sectiuni de “intrebari si raspunsuri” si orice alte spatii interactive asemenatoare.

Siteul Dietadukan.ro nu furnizeaza sfaturi medicale. Ca si Utilizator al site-ului Dietadukan.ro sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si pentru consecintele acestora. Noi nu putem fi considerati responsabili pentru nici una dintre problemele dumneavoastra de sanatate si pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel, indiferent de modul in care ati utilizat informatiile si materialele furnizate pe site-ul Dietadukan.ro inclusiv pe Sectiunile Interactive ale acestuia. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.