Pasca fara aluat

Etapa: Croaziera

Portii: 5

Timp de preparare: 30min

Timp de gatire: 1 ora

Ingrediente: 

  • 800 gr branza de vaci 0.2% sau cel mult 5%
  • 5 linguri tarate de ovaz
  • 1 plic de praf budinca de vanilie nepreparata
  • o lingurita de praf de copt stins cu lamaie
  • 200 ml iaut 0.1%
  • 5 oua
  • 7-8 linguri indulcitor praf
  • 1-2 linguri cacao
  • 2 linguri fructe goji

Atentionare. cand fac cu branza de 0.2% (care cica are si iaurt) nu mai pun cele 200ml de iart, doar cand nu gasesc de 0.2 si iau branza de 5%.

Pasi pentru executare: 

Pentru a pregati aceasta reteta delicioasa de pasca fara aluat trebuie sa amestecam branza, indulcitorul, praful de budinca (nepreparata), iaurtul, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma.
la sfarsit se pun fructele goji.

Se toarna compozitia intr-un vas termorezitent un pic mai mare , am lasat in vas cateva linguri de compozitie si am amestecat cu cacao, si am pus deasupra si apoi se baga la cuptor..

Se lasa cca 50-60 de minute la 170grade.

O lasati la racit in tava si o taiati cand e rece.

Eu fac aceasta prajitura si mananc 5 zile din ea sau 4 in functie de cat iese, calculez in jur de 250g pe zi. e f buna. mie imi place.

Lasă un comentariu